Free Design Consultation

Timeless Contemporary Ensuite With Classic Detailing

Greenwich, London

A clever combination of classic details and space-maximising features leave this stunning Greenwich ensuite feeling opulent yet remarkably roomy. The sleek glass shower screen, built-in mirrored vanity, and wall-hung toilet help open up the interior, establishing a clean and uncluttered aesthetic. Continuing the tiling across the walls and floors also helps blur the boundaries of the room, creating a spacious feel.

The stunning traditional washstand with stylish Lefroy Brooks taps makes a lavish focal point. It pairs beautifully with the warm Onyx marble tiles, bringing a sumptuous and sophisticated edge to the design. The luxurious shower and elegant towel radiator also add to the classic aesthetic. The way in which we’ve seamlessly blended the contemporary and traditional has completely transformed our client’s compact Greenwich ensuite.

Beautiful geometric patterned tiles take the simple modern furniture to the next level. We have continued the statement flooring through into the landing to create a seamless contemporary look. The natural gloss finish tiles lining the shower enclosure add a calming touch, reflecting light throughout the space and ensuring the decorative tiles don’t overwhelm the small room. The chic Crittall-style shower screen, eye-catching Geo tiles, and gorgeous lighting bring a truly timeless yet stylish edge to this understated Fulham bathroom.

The details...

Featuring two custom-made wall niches and a built-in vanity cabinet, we’ve introduced just the right amount of storage to keep this bijou ensuite neat and clutter-free.

Style

Classic suite with traditional chrome Lefroy Brooks fixtures. Onyx stone tiles and built-in mirrored vanity with integrated lighting.

En-suite 1 The London Bath Co. 4
En-suite 1 The London Bath Co. 5

a word from our designer...

“The combination of warm marbled tiling and elegant polished chrome fixtures give this luxurious Greenwich ensuite truly timeless appeal”.

ANDRE MILLER | SENIOR DESIGNER

Before & After

VIEW OUR OTHER PROJECTS